Friday 4 February 2011

Chiptronic Tuning BOX : Nέα γενιά βελτίωσης για τους turbo κινητήρες που φέρουν τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων.

Να και κάτι ενδιαφέρον για όσους ασχολούνται και θέλουν να..."τονώσουν" τις επιδόσεις του αυτοκινήτου τους σε περίπτωση που αυτό διαθέτει turbo:

Chiptronic Tuning BOX :  νέα γενιά βελτίωσης για τους turbo κινητήρες που φέρουν τα καινούργια μοντέλα αυτοκίνητων .

-Το νέο προϊόν ονομάζεται Chiptronic Box  πρόκειται για μια ηλεκτρονική μονάδα που συνδέεται στις εργοστασιακές φίσες του ...
αυτοκίνητου ,και αναβαθμίζει την μηχανή του αυτοκινήτου χωρίς να επέμβουμε στον εργοστασιακό εγκέφαλο (αναπρογραμματισμός) .

-Η κατασκευή της μονάδας είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη στη Γερμανία και φέρει όλα τα πιστοποιητικά εγγύησης και σταθερότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης CE , και SGS TUV Rheinland .

-Η συσκευή Chiptronic BOX κατασκευάζεται και προγραμματίζεται ειδικά για συγκεκριμένο τύπο κάθε οχήματός(Δηλαδή δεν είναι μια συσκευή για όλα τα μοντέλα). Πρόκειται για πολυκάναλο σύστημα έλεγχου των αισθητήρων της μηχανής βασιζόμενο σε μικροεπεξεργαστή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο επεξεργασίας.

Για την παραμετροποίηση, ειδικοί τεχνικοί χρησιμοποιούν ένα ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό, το οποίο επιτρέπει να προγραμματιστεί η σύνθετη και λεπτομερή λειτουργία της συσκευής.

Δεν γίνεται επέμβαση στη μονάδα ελέγχου του κινητήρα, έτσι παραμένουν οι παράμετροι του κατασκευαστή και εργοστασιακές δικλίδες ασφάλειας .
- Δεν έχει σχέση με τα απλά παράλληλα συστήματα του παρελθόντος ,που αλλοίωναν άπλα τα σήματα των αισθητήρων του κινητήρα.
-Με την μονάδα Chiptronic Box έχετε αύξηση ιπποδύναμης έως 30% και μείωση στη κατανάλωση έως 15% (0.8 l/100 km)

Πλεονεκτήματα
Το βασικό πλεονέκτημα της μονάδας Chiptronic Box είναι ότι βελτιώνουμε τον κινητήρα του βενζινοκίνητου η diesel αυτοκινήτου , χωρίς να ‘’πειράξουμε’’ τον εγκέφαλο της μηχανής (ECU) ,με το πλεονέκτημα αυτό ,το πρώτο που κερδίζουμε είναι ότι συνεχίζουμε να έχουμε την εργοστασιακή εγγύηση .

-Άλλο βασικό πλεονέκτημα είναι ότι η βελτίωση δεν επηρεάζεται από τις εργοστασιακές αναβαθμίσεις.(updates)

-Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα σχεδόν τα νέα turbo αυτοκίνητα (κατασκευής 2010 και μετά) και με εγκέφαλο τύπου Bosch MED17 έχουν κλειδωμένη (ηλεκτρονικά) τη θύρα OBD II και είναι αδύνατο να προγραμματιστεί το αυτοκίνητο σειριακά (AntiOBD Tuning protection) .Ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να γίνει αναπρογραμματισμός σε τέτοιου είδους αυτοκίνητα είναι να αφαιρεθεί ο εγκέφαλος από το αυτοκίνητο να ανοιχτεί και να προγραμματιστεί στον πάγκο. Αυτόματος όμως με αυτό τον τρόπο μπορει να χαθεί και η εγγύηση του αυτοκινήτου ,όπως επίσης να προκληθεί βλάβη στον ηλεκτρονική πλακέτα του εγκέφαλου (ιδίως άμα αυτή η εργασία γίνει από ανειδίκευτα άτομα και σε χώρους ακαταλλήλους για τέτοιου είδους εργασίες), .(Με το σύστημα Chiptronic Box ξενοιάζεται από τέτοιου είδους προβλήματα. )

-Με την ηλεκτρονική μονάδα όμως Chiptronic Box,η βελτίωση γίνεται μέσα σε 10-15 λεπτά και δεν επηρεάζει κανένα εξάρτημα του αυτοκινήτου σας ,επίσης δεν ανιχνεύεται και δεν επηρεάζεται από τα εργοστασιακά διαγνωστικά .

-Επίσης οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε και να αφαιρείται την μονάδα από το αυτοκίνητο ,να κάνετε το service στο αυτοκίνητο σας και μετά να επανατοποθετήσετε την μονάδα .

-Η μονάδα Chiptronic Βοχ δεν κλειδώνει με το αυτοκίνητο ,έτσι είναι εύκολο αν επιθυμείτε να μεταπωλήσετε σε άλλο παρόμοιο αυτοκίνητο .

Υποστηριζόμενα μοντέλα/κινητήρες:
Alfa Romeo: 1.4 MiTo, 1.8 T-Jet / TB / TBI / DI T-Jet /MultiAir / Giulietta 1.8 TBI 235hp
Audi: 1.2, 1.4, 1.8, 2.0, 2.5 TFSI / TSI engines (A1-A3-S3-A4-A5-S5-A8-Q5-Q7-TT)
BMW: 3.0T (35i , 40i ) TwinTurbo
Citroen: 1.6 THP (DS3,C4,C5)
Fiat: 1.4Tjet, 1.8 TB / TBI / DI T-Jet / MultiAir Tutbo / Grante Punto / 500 / Bravo
Ford: 2.5 Turbo Focus ST 225hp ,KUGA 2.5T 200hp,Focus 2.5T RS Mk2
Lancia: 1.4, 1.8 T-Jet / TB / TBI / DI T-Jet / MultiAir Turbo
Mini: Cooper S: 1.6T (175hp,184hp)
Opel: 1.4, 1.6, 2.0, 2.8 Turbo Ecotec / Turbo OPC / V6 (Insignia ,Astra ,Vectra ,Corsa)
Peugeot: 1.6 THP
Saab: 1.6, 2.0, 2.8 Turbo / V6 (9-3 / 9-5)
Seat: 1.2 TSI, 1.4, 1.8, 2.0, 2.5 TFSI / TSI engines ( Ibiza - Leon - Altea )
Skoda: 1.2, 1.4, 1.8, 2.0, 2.5 TFSI / TSI engines (octavia - Fabia - Yeti )
Renault: 1.2, 1.4, 2.0 TCE (Twingo , Clio , Megane )
Volvo: S60 2.0T new 203hp / S80 / V70 / XC60 2.0T 203hp
Volkswagen: 1.2.TSI 1.4, 1.8, 2.0, 2.5 TFSI / TSI / S engines (Golf - Passat - Polo - Tiguan - Jetta )


Υγραεροκίνηση L.P.G

-Το Chiptronic Box είναι απόλυτα συμβατό ακόμα με αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν υγραεριοκίνηση L.P.G.
Μπορείτε να κάνετε μετατροπή ώστε να καίει και υγραέριο το αυτοκίνητο σας ,και με το Chiptronic Box να αναβαθμίσετε τις επιδώσεις του ,επομένως συνδυάζεται επιδώσεις με οικονομία καύσιμου.

Το tuning box διαθέτει η Chiptronic

No comments:

Post a Comment